Kroppens egen energi

Q10 er et vitaminlignende stoff som er viktig for energiomsetningen. Kroppen trenger Q10 slik at maten vi spiser skal kunne omdannes til energi, og for at kroppens funksjoner skal kunne fungere optimalt. Q10 fungerer også som en antioksidant i blodet.

Q10 finnes naturlig i alle kroppens celler, men Q10 nivået begynner allerede å avta fra 30 års alderen og ved fylte 40 har man kun 1/3 av Q10 igjen i kroppen.
Stress, hard trening og enkelte sykdomstilstander kan også bidra til senket Q10 nivå. For å unngå tretthet og mangel på energi kan det hjelpe å tilføre kroppen ekstra tilskudd av Aktiv Q10.

Prøv Aktive Ledd til halv pris i hele 8 uker.

Fyll ut det grønne bestillingsskjema oppe til høyre og vi sender deg en prøvepakke for bare 149,50 + porto.

Du kan også bestille via SMS 

Send kodeord NUTRA LEDD til 2401

Ingredienser per kapsel: 100 mg koenzym Q10 (ubiquinon)
Kapsel: Vegetabilsk Olje (kokosolje), gelatin, glyserol, lecitin (inneholder spor av soya) og titandioksid.

Anbefalt dosering er 1 kapsel per dag.

Er du i tvil om du kan bruke produktet, ta med til legen din og spør.Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil, og skal ikke erstatte legemidler. Produktet anbefales ikke til gravide, ammede eller barn. Oppbevares tørt, mørkt og utilgjengelig for barn.

Bestillingsskjema:

Jeg ønsker å prøve Aktiv Q10 til halv pris i 2 mnd for kun 174,50*. Øvrige forsendelser koster 349,-*. *Jeg betaler kun kr 39,50 for frakt og ekspedisjon.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.