Aktiv Pros+

Kosttilskudd for menn!

Aktiv Pros+ – Utviklet for menn

Aktiv Pros+ er et kosttiskudd utviklet for menn over 50 år. Produktet inneholder en unik sammensetning av 5 ingredienser.

Innhold per kapsel 320 mg dvergpalme (serenoa repens), 100 mg muira puama (Ptychopetalum olacoides), 10 mg sink (100%), 4 mg Vitamin B6 (285%)og 7,5 ug Vitamin D3 (150%). Anbefalt dosering er 1 kapsel per dag. *% av referanseverdi

Kapsel: Cellulose, magnesiumsalter, hydroksypropylmetylcellulose, kalsiumfosfater, silisiumdioksid, pyridoxine hydrochloride og kolekalsiferol.

Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil, og skal ikke erstatte legemidler. Produktet anbefales ikke til gravide, ammende eller barn. Oppbevares tørt, mørkt og utilgjengelig for barn.

 

Prøv Aktiv Pros+ til halv pris i hele 8 uker.

Fyll ut det grønne bestillingsskjema oppe til høyre og vi sender deg en prøvepakke for bare 149,50 + porto.

Du kan også bestille via SMS 

Send kodeord NUTRA PROS til 2401

Aktiv Pros+ er ikke utviklet for å forebygge eller helbrede sykdom, og vi anbefaler menn underlivsundersøkelser hos lege på samme måte som for kvinner. Er du i tvil om du kan bruke produktet, ta med til legen din og spør.

Bestillingsskjema:

Jeg ønsker å prøve Aktiv Pros+ til halv pris i 2 mnd for kun 149,50*. Øvrige forsendelser koster 299,-*. *Jeg betaler kun kr 39,50 for frakt og ekspedisjon.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.